Ceo:
Thomas Ludwig
adres:
Gasthaus "Zur Linde"
Hinterdorf 79
OT Dankerode
06493 Harzgerode
telefoon:
+49 3 94 84 / 21 40
fax:
+49 3 94 84 / 4 23 41
BTW-nummer:
117/246/00214
plaats van jurisdictie:
Amtsgericht Stendal
e-mail:
ludwig.dankerode(ed)gmail.com


Privacybeleid van Facebook

Onze website maakt gebruik van de functies van Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, VS. Wanneer u onze pagina's bezoekt met Facebook-plug-ins, wordt een verbinding tot stand gebracht tussen uw browser en de Facebook-servers. Gegevens worden al overgedragen naar Facebook. Als u een Facebook-account hebt, kunnen deze gegevens eraan gekoppeld worden. Als u deze gegevens niet aan uw Facebook-account wilt toewijzen, logt u uit bij Facebook voordat u onze pagina bezoekt. Interacties, met name het gebruik van een commentaarfunctie of het klikken op een "Vind ik leuk" of "Delen" knop worden ook doorgegeven aan Facebook. Meer informatie op https://www.facebook.com/about/privacy .


Disclaimer

1. Inhoud De auteur reserves het recht voor niet verantwoordelijk te zijn voor de actualiteit, juistheid zijn, volledigheid of kwaliteit van de verstrekte informatie . aansprakelijkheid claims met betrekking tot schade veroorzaakt door het gebruik van de informatie verstrekt , met inbegrip van elke vorm van informatie die onvolledig is of onjuist is, zal daarom worden afgewezen . Alle aanbiedingen zijn niet - bindend en zonder verplichting . Delen van de pagina's of de volledige publicatie inclusief alle aanbiedingen en informatie kunnen worden uitgebreid , veranderd of gedeeltelijk of geheel verwijderd door de auteur zonder afzonderlijke aankondiging.

2. Verwijzingen en links De auteur is niet verantwoordelijk voor de inhoud gelinkt of verwezen naar uit zijn pagina's - tenzij hij volledige kennis van de illegale inhoud en in staat om de bezoekers van zijn site fromviewing te voorkomen zou zijn die pagina . Als er schade ontstaat door het gebruik van informatie gepresenteerd er zijn, is alleen de auteur van de respectievelijke pagina's aansprakelijk , niet degene die is gekoppeld aan deze pagina's . Verder is de auteur is niet aansprakelijk voor postings of berichten gepubliceerd door gebruikers van discussieforums, gastenboeken of mailinglijsten op zijn pagina .

3. Auteursrecht De auteur beoogde geen auteursrechtelijk beschermd materiaal te gebruiken voor de publicatie of , indien niet mogelijk , indicatethe het auteursrecht van de respectievelijke object. Het auteursrecht voor elk materiaal gemaakt door de auteur is gereserveerd. Elke duplicatie of gebruik van objecten zoals diagrammen, geluiden of teksten in andere elektronische of gedrukte publicaties is niet toegestaan zonder toestemming van de auteur.

4. Privacy beleid Als de mogelijkheid voor de invoer van persoonlijke of zakelijke gegevens (e-mailadressen , naam , adressen ) wordt gegeven , de input van deze gegevens vindt plaats vrijwillig . Het gebruik en de betaling van alle aangeboden diensten zijn toegestaan ??- indien en voor zover technisch mogelijk en redelijk - Zonder specificatie van enige persoonlijke gegevens of onder specificatie van anonieme gegevens of een alias . Het gebruik van gepubliceerde postadressen , telefoon- en faxnummers en e-mailadressen voor marketing doeleinden is verboden , overtreders die ongevraagde spamberichten zal worden gestraft.

5. Rechtsgeldigheid van deze disclaimer Deze disclaimer is als deel van de internet publicatie te worden beschouwd die u verwezen werd . Indien secties of individuele termen van deze verklaring niet legaal of correct zijn, de inhoud of de geldigheid van de andere onderdelen onaangetast door dit feit .